Muziek

Muziekvideo’s | Theo’s CD | Nu streamen

Theo Mackaay behaalde zijn eerste grote successen begin jaren ’80 als componist, gitarist en zanger van de Utrechtse band Braak. In 2006 kwam de band nog een keer samen in Muziekcentrum Vredenburg te Utrecht. Dit concert is terug vinden op onze videowall. Daarnaast vind u ook verschillende andere optredens terug waarbij onder meer het in 2016 uitgebrachte album Met de hemel weet je het nooit centraal staat.

In 2016 bracht Theo zijn cd Met de hemel weet je het nooit uit. Hier vloeien Americana, pop, country, blues en rock op soepele wijze samen met de Nederlandse taal. Verwacht hierbij geen nederpop, geen kleinkunst, geen gladde Nederlandstalige popmuziek, maar Nederlands met blues en soul. Een album vol ontroerende en betekenisvolle bespiegelingen op thema’s als vriendschap, verlies, zingeving en de liefde.

Bekijk bij bol.com

Tracklist

1. Ik Moet Vergeten – Theo Mackaay

2. Liefde Zonder Vrees – Theo Mackaay

3. Met De Hemel Weet Je Het Nooit – Theo Mackaay

4. Film Voor Daglicht – Theo Mackaay

5. Zeg Me Waarom – Theo Mackaay

6. Alles Komt Terecht – Theo Mackaay

7. Weerloos Als Een Kind – Theo Mackaay

8. Mijn Dochters Mama – Theo Mackaay

9. Dansen Op Het Water – Theo Mackaay

10. Zonder Jou – Theo Mackaay

11. Zoals Het Hoort – Theo Mackaay

12. Het Mooiste Meisje Van De Klas – Theo Mackaay

13. Ik Denk Aan Jou – Theo Mackaay

14. Naar Schiermonnikoog – Theo Mackaay

15. Tot Het Einde Van De Nacht – Theo Mackaay

16. De Rivier – Theo Mackaay

De muziek van Theo is te streamen via de bekendste streamdiensten. Zo is het album Met de hemel weet je het nooit direct te beluisteren via Spotify en Soundcloud. Ook het Youtube kanaal van Theo is goed gevuld met nummers en muziekvideo’s. Kan je de muziek van Theo waarderen? Dan wordt een follow of like zeker gewaardeerd!